Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts ielūdz uz semināru – diskusiju “Ilgtspējīgi pārtikas produkti uz latvieša galda“, kas norisināsies 2024. gada 24. aprīlī no plkst. 9.30-14.00 RTU Zinātniskās bibliotēkas Konferenču zālē, 2. stāvā, Paula Valdena ielā 5, Rīgā.
Seminārā aicinām esošos pārtikas piegādes ķēdes dalībniekus dalīties pieredzē, identificēt esošās problēmas un šķēršļus, kas traucē radīt konkurētspējīgu un ilgtspējīgu ražošanas un piegādes sistēmu vietējai pārtikas produkcijai visā aprites cikla ietvaros, kā arī meklēt ilgtspējīgus risinājumus par vietējās pārtikas iekļaušanos tirgū.
Diskusijas mērķis ir identificēt tipiskus uzņēmumu un resursu veidus, kas pastāv nacionālajā pārtikas piegādes ķēdē, un kopīgi izstrādāt koncepcijas ietvaru, kas veicinās konkurētspējīgu vietēji ražotas pārtikas piegādes ķēžu izveidi.
Semināra mērķauditorija:
- vietējie pārtikas produktu ražotāji
- vietējo ražotāju organizācijas
- zemnieki
- lielveikalu un pārtikas preču izplatītāju pārstāvji
- pašvaldību pārstāvji
Dalība seminārā ir bezmaksas, kuru lūdzam pieteikt līdz 19. aprīlim, aizpildot reģistrācijas veidlapu saitē: https://docs.google.com/forms/d/e
Pievienojies mums vietējo pārtikas ķēžu stiprināšanā!
Seminārs – diskusija notiek “SI Baltic Sea Neighbourhood” programmas projekta “Sustainable Local Food Supply Systems in the Baltic Sea Region” ietvaros
Zigmārs Brunavs
2024. gada 11. aprīlis - 14:02Interesē maksimāli izvairīties no atlikumiem ražošanā piegādes ķēdēs