Ielūdzam uz semināru “Sniedz energoefektivitātes paaugstināšanas pakalpojumus – kas jādara, lai dēvētu sevi par ESKO?”

Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts sadarbībā ar SIA «Renesco», pašvaldības aģentūru «Rīgas enerģētikas aģentūra» un SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» ielūdz uz semināru “Sniedz energoefektivitātes paaugstināšanas pakalpojumus – kas jādara, lai dēvētu sevi par ESKO?”

Kad? 2024. gada 23. oktobrī plkst. 10.00-13.00

Kur? RTU Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūtā, 607. kabinetā (6. stāvs), Āzenes ielā 12/1, Rīgā

 

Semināra mērķis: Veicināt jaunu energoservisa kompāniju (ESKO) veidošanos, kas par pamatinstrumentu izmanto energoefektivitātes pakalpojuma līgumus (EPL), piedāvājot garantijas plānotajam rezultātam. Seminārā tiks apskatītas EPL priekšrocības un iespējas, daloties pieredzē un sniedzot dalībniekiem iespēju saprast, kā veiksmīgi ieviest EPL kā uzņēmuma pakalpojumu.

Mērķauditorija: Ēku apsaimniekotāji, enerģijas pakalpojumu sniedzēji un potenciālie uzņēmēji enerģētikas nozarē. Diskusijas galvenokārt fokusēsies uz daudzdzīvokļu ēku sektora atjaunošanu, tomēr semināra saturs būs noderīgs arī citiem energoefektivitātes pakalpojumu sektoriem, kur attīstās ESKO tirgus.

 

Dalību seminārā lūdzam pieteikt līdz 17.10.2024., aizpildot reģistrācijas veidlapu izmantojot saiti: https://forms.gle/6q7MyHBdXfcN7wg87   Vietu skaits ierobežots.

 

PROGRAMMA

        

Seminārs tiek rīkots projekta RenewALL ietvaros, kur veicinām visaptverošu ēku atjaunošanu Rīgā un testējam ēku atjaunošanas modeli kvartālu līmenī, izmantojot ēku Energoefektivātes Pakalpojuma līgumu (EPL).

Plašākai informācijai un saziņai – e-pasts: dace.lauka@rtu.lv

Uzraksti komentāru